groepsfoto van het team van Van de Zandschulp assurantiën
Beoordeling via Advieskeuze.nl

Ervaringen van klanten met Van de Zandschulp assurantiën / RegioBank

Wij doen elke dag onze uiterste best onze cliënten zo goed mogelijk te helpen. Daarom vragen wij na afloop van een adviestraject of de klant ons een beoordeling wil geven op het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl. 

5
Door: AH
Datum: 23-10-2022
Categorie: Verzekering
Altijd al wel verzekerd geweest, fijn om te weten na al die jaren hoe we er voor staan en wat aangepast moet worden Persoonlijk en vriendelijk advies, goede voorstelling van zaken, eerlijk vergelijk, en geen gehaast of opdringerigheid. Dus met een goed gevoel weer naar huis!
5
Door: Herbert
Datum: 07-09-2022
Categorie: Hypotheek
Zeer kundig en pro-actief. Ze ontzorgt ons al jaren met alle financiële vraagstukken.
5
Door: Matthieu Rademaker
Datum: 06-09-2022
Categorie: Hypotheek
Uiterst deskundig, geduldig in de uitleg, pro-actief, komt met goede suggesties en overziet de complete financiële situatie erg snel.
5
Door: Wim
Datum: 23-08-2022
Categorie: Hypotheek
Alle gesprekken/contacten verliepen uiterst plezierig, open , uitnodigend, behulpzaam. Ze gaven me een vertrouwd gevoel mede door de m.i. de ervaren deskundigheid, maar niet minder door het empathisch vermogen van Wim
5
Door: Auke
Datum: 12-08-2022
Categorie: Hypotheek
Fantastisch geholpen, goede service! Hartelijk dank.
5
Door: Stevelien Kroesbergen-Jochemsen
Datum: 19-05-2022
Categorie: Hypotheek
Duidelijk en persoonlijk. Je bent geen nummer...............
5
Door: Gerard
Datum: 01-05-2022
Categorie: Verzekering
Op een fijne manier aan mijn verzekeringen gekomen. Duidelijke communicatie en snelle service!
5
Door: H.
Datum: 14-04-2022
Categorie: Verzekering
De jarenlange service heb ik als erg fijn ervaren. Medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Telefonisch goed te bereiken. Bedankt voor de service!
5
Door: Jet
Datum: 12-04-2022
Categorie: Hypotheek
Zo fijn geholpen. De rust, duidelijkheid en het vertrouwen van Anja stelde ons erg gerust. De goede uitleg, de onafhankelijkheid van Anja gaf ons vertrouwen om een andere hypotheek aan te gaan bij een andere bank.
5
Door: Rinie van den Brink
Datum: 30-03-2022
Categorie: Hypotheek
Heel netjes en vriendelijk te woord gestaan en ze heeft goede kennis van zaken.
5
Door: Gert
Datum: 20-01-2022
Categorie: Hypotheek
Dat Anja ons zeer goed geholpen heeft met het omzetten van de Hypotheek.
5
Door: anoniem
Datum: 18-01-2022
Categorie: Hypotheek
We zijn supergoed en op een prettige manier aan een hypotheek geholpen. Alles werd duidelijk en transparant uitgelegd.
5
Door: JvB
Datum: 17-01-2022
Categorie: Hypotheek
Prima advies wat ons uiteindelijk veel bespaart per maand
5
Door: Gerrit Nap
Datum: 13-01-2022
Categorie: Hypotheek
Heel fijn gesprek, kundig advies en goede afhandeling gehad.
5
Door: Rik Kelderman
Datum: 13-01-2022
Categorie: Hypotheek
De mogelijkheden werden goed uitgelegd, goed advies, service en communicatie waren snel en fijn.
5
Door: T P
Datum: 13-12-2021
Categorie: Hypotheek
Ze denkt echt met je mee en komt met goede oplossingen.
5
Door: Kattenoppas Bennekom
Datum: 25-11-2021
Categorie: Verzekering
Hele persoonlijke benadering. Ze weten wie je bent, wat je doet en wat je nodig hebt. Elk jaar lopen we even alle verzekeringen een rekeningen door die ik via hen heb afgesloten en als het beter of goedkoper kan, dan adviseren ze mij daarbij. Voor vragen kan ik altijd terecht. NB de datum van wanneer het gesprek plaats heeft gevonden is onjuist. Er zijn verschillende gesprekken geweest in de afgelopen tien jaar.
5
Door: Kees Meijer
Datum: 09-11-2021
Categorie: Bankzaken
Uitermate vriendelijke en correcte behandeling inzake overgang naar Regiobanken
5
Door: Jolande Dijkman
Datum: 20-08-2021
Categorie: Hypotheek
Het gehele proces op een prettige manier bij gestaan, uitleg gegeven en geadviseerd.
5
Door: Jiska Overvelde
Datum: 29-07-2021
Categorie: Hypotheek
Geweldig! We hadden nooit alles zelf kunnen regelen. Je weet niet eens wat er allemaal geregeld moet worden! Hij heeft verstand van zaken, en ons enorm geholpen met zijn expertise. En hij is heel duidelijk in uitleg geven, zodat je weet wat er allemaal gebeurd. Bedankt Wim!
5
Door: Martin uit Bennekom
Datum: 22-06-2021
Categorie: Hypotheek
Anja is betrokken en denkt goed mee. Ze reageerde snel op mijn mailtjes en telefoontjes en heeft duidelijk aangegeven bij wie ik terecht kon tijdens haar vakantie.
5
Door: anoniem
Datum: 17-06-2021
Categorie: Hypotheek
Heer Buitenhuis heeft ons geholpen met vinden van een financier voor aankoop huis in Zoetermeer. Was "speciale"constructie maar heeft het positief kunnen waar maken. Alle geduld en je kunt er altijd terecht voor vragen.
5
Door: Janny
Datum: 26-05-2021
Categorie: Hypotheek
Zij heeft ons heel goed geholpen. Had alle tijd voor je. Legde alles heel goed uit. Wij zijn al jaren klant bij Van de Zandschulp. Tot volle tevredenheid.
5
Door: Arend
Datum: 28-04-2021
Categorie: Hypotheek
Zeer accuraat en snel de hypotheekaanvraag afgehandeld.
5
Door: anoniem
Datum: 22-04-2021
Categorie: Hypotheek
In ben zeer tevreden over de inhoudelijke mondelinge voorlichting en de inhoud van alle schriftelijke stukken. Twee kanttekeningen: 1. Voor de laatste beslissende bespreking, waren de betreffende stukken te laat beschikbaar ( één avond daarvoor ); 2. Eén onderwerp vergeten op te nemen in de hypotheek offerte.

Pagina's

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.