groepsfoto van het team van Van de Zandschulp assurantiën
Beoordeling via Advieskeuze.nl

Ervaringen van klanten met Van de Zandschulp assurantiën / RegioBank

Wij doen elke dag onze uiterste best onze cliënten zo goed mogelijk te helpen. Daarom vragen wij na afloop van een adviestraject of de klant ons een beoordeling wil geven op het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl. 

5
Door: Jolande Dijkman
Datum: 20-08-2021
Categorie: Hypotheek
Het gehele proces op een prettige manier bij gestaan, uitleg gegeven en geadviseerd.
5
Door: Jiska Overvelde
Datum: 29-07-2021
Categorie: Hypotheek
Geweldig! We hadden nooit alles zelf kunnen regelen. Je weet niet eens wat er allemaal geregeld moet worden! Hij heeft verstand van zaken, en ons enorm geholpen met zijn expertise. En hij is heel duidelijk in uitleg geven, zodat je weet wat er allemaal gebeurd. Bedankt Wim!
5
Door: Martin uit Bennekom
Datum: 22-06-2021
Categorie: Hypotheek
Anja is betrokken en denkt goed mee. Ze reageerde snel op mijn mailtjes en telefoontjes en heeft duidelijk aangegeven bij wie ik terecht kon tijdens haar vakantie.
5
Door: anoniem
Datum: 17-06-2021
Categorie: Hypotheek
Heer Buitenhuis heeft ons geholpen met vinden van een financier voor aankoop huis in Zoetermeer. Was "speciale"constructie maar heeft het positief kunnen waar maken. Alle geduld en je kunt er altijd terecht voor vragen.
5
Door: Janny
Datum: 26-05-2021
Categorie: Hypotheek
Zij heeft ons heel goed geholpen. Had alle tijd voor je. Legde alles heel goed uit. Wij zijn al jaren klant bij Van de Zandschulp. Tot volle tevredenheid.
5
Door: Arend
Datum: 28-04-2021
Categorie: Hypotheek
Zeer accuraat en snel de hypotheekaanvraag afgehandeld.
5
Door: anoniem
Datum: 22-04-2021
Categorie: Hypotheek
In ben zeer tevreden over de inhoudelijke mondelinge voorlichting en de inhoud van alle schriftelijke stukken. Twee kanttekeningen: 1. Voor de laatste beslissende bespreking, waren de betreffende stukken te laat beschikbaar ( één avond daarvoor ); 2. Eén onderwerp vergeten op te nemen in de hypotheek offerte.
5
Door: Gert
Datum: 08-04-2021
Categorie: Hypotheek
De heer Buitenhuis heeft erg zijn best gedaan om de meest gunstige financiering te regelen! Heel erg vriendelijke behandeling!De kosten vond ik niet echt meevallen!
4
Door: J. S.
Datum: 25-03-2021
Categorie: Hypotheek
Rustig en vriendelijke uitleg. Neemt de tijd.Schenkt goede koffie Met vriendelijke groet.
5
Door: Niels Hijnekamp
Datum: 16-03-2021
Categorie: Hypotheek
Ik ben al jaren klant, eertst alleen verzekeringen vanaf 2007 en in 2019 ook een hypotheekgesprek. Het voelde alsof ik de juiste keuze gemaakt had. Ik bezit nu een huis met de uitstekende uitleg en hulp van deze firma. 5 sterren minimaal!!!!
5
Door: Ton Olofsen
Datum: 25-02-2021
Categorie: Financiële planning
Duidelijk en overzichtelijke advies. Grondig te werk gegaan. Veel afchecken met ons of het allemaal klopt.
5
Door: Bob Tuijten
Datum: 19-02-2021
Categorie: Hypotheek
Geweldig advies, altijd bereikbaar. Goed uitgewerkt en duidelijk. Fijne vent.
5
Door: Lotte Stroop
Datum: 25-01-2021
Categorie: Verzekering
2 weken geleden voor het eerst geweest, super goed geholpen met al mijn verzekeringen!
5
Door: Jac Kloots
Datum: 10-12-2020
Categorie: Hypotheek
Zeer tevreden over haar inzet, kunde en de manier van communiceren.
5
Door: Ada Lensink-Koning
Datum: 30-11-2020
Categorie: Hypotheek
Anja denkt goed met je mee,is heel deskundig en altijd vriendelijk
5
Door: CvH
Datum: 23-07-2020
Categorie: Hypotheek
Prettige gesprekken, fijn en uitgebreid advies en altijd klaarstaan om vragen te beantwoorden en net dat stapje extra te zetten.
4
Door: Anoniem
Datum: 20-06-2020
Categorie: Hypotheek
Advies en persoonlijk contact uitstekend. Prijsstelling aan de hoge kant.
5
Door: Eduard
Datum: 11-06-2020
Categorie: Hypotheek
Ik ben al jaren klant bij van de Zandschulp in Bennekom. En wat ik zo geweldig van hen vind is dat ze ontzettend goed meedenken. Je hoeft alleen maar even te bellen als er iets aan de hand is en het wordt voor je geregeld. In dit geval heeft Anja ons begeleid in de hypotheek aanvraag dat in ons geval echt een hoofdpijndossier was. We zijn een ondernemersgezin voor wie een hypotheek absoluut betaalbaar is maar door de regeltjes vielen we overal tussen. Anja beschikt over een engelengeduld en blijft de rust zelve, op de momenten dat we het niet meer zagen zitten door het gedoe van de bank was zij het die ons kon geruststellen en ons er doorheen geloodst heeft. Het heeft met de bank helaas 1 jaar geduurd, in de tussentijd hadden we door een groot wonder een particuliere hypotheek kunnen krijgen. Maar sinds vandaag kunnen we alles bij de bank zelf onderbrengen. Ik had de bank inmiddels al helemaal opgeven en was er klaar mee. Ik ben daarom extra dankbaar voor Anja dat zij er tussen zat :)
5
Door: Jan
Datum: 20-05-2020
Categorie: Hypotheek
Ondanks corona en de onzekere tijd werd ik op een volwassen manier geholpen. Kon gewoon naar het kantoor komen om een gesprek te hebben. Afstand en regels werden in acht genomen. Geen spastisch gedoe. Vragen mijnerzijds werden onmiddellijk beantwoord. Ben zeer tevreden.
5
Door: Yvonne N.
Datum: 16-05-2020
Categorie: Hypotheek
Anja heeft mij vanaf dag 1 geholpen. Niet alleen met de overname van het huis, het zoeken van de juiste hypotheek maar ook met de nodige verzekeringen. Ik als leek op hypotheek gebied heeft Anja me alles uit gelegd en geadviseerd. Ze was altijd goed bereikbaar ben haar ontzettend dankbaar voor haar geduld en hulp.
5
Door: Henk
Datum: 24-03-2020
Categorie: Hypotheek
Anja is betrokken, geduldig, helder, behulpzaam, kortom: zéér klantvriendelijk!
5
Door: Tim
Datum: 18-02-2020
Categorie: Arbeidsongeschiktheidsverzekering
De score zeer goed heb ik gegeven omdat Luuk zaken uit handen heeft genomen, pro actief is, goed vergelijkingsoverzicht heeft kunnen maken, heeft meegedacht in alternatieven en een prettig persoon is in omgang.
5
Door: Marlies
Datum: 28-01-2020
Categorie: Verzekering
Anneke is goed bereikbaar, geeft duidelijk advies en zoekt alles uit voor je. Ze kijkt ook altijd verder voor je om na te gaan of er nog een beter passende verzekering is. De terugkoppelingen van hetgeen ze heeft uitgezocht zijn kernachtig en duidelijk. Naast dat ze professioneel is, is ze ook aardig en is ze prettig in de omgang en in contact.
5
Door: R. Derks
Datum: 27-01-2020
Categorie: Hypotheek
Zeer goede en uitgebreide uitleg rondom de gang van zaken. Tevens mailcontact altijd snelle reactie en volledige antwoorden.
5
Door: Familie Groenleer
Datum: 10-01-2020
Categorie: Hypotheek
Niets dan lof voor Anja én de rest van het 'team'. Vakkennis, professionaliteit, meedenken, hele goede en uitgebreide voorbereiding, snelheid in reageren, afspraken op tijden die jou uitkomen, fijne uitleg (net zo lang dat zelfs de ingewikkeldste onderwerp én de verschillende keuzes simpel lijken én je een weloverwogen keuze kunt maken) én gewoon een heel vriendelijk mensen-mens.

Pagina's

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.