groepsfoto van het team van Van de Zandschulp assurantiën
Beoordeling via Advieskeuze.nl

Ervaringen van klanten met Van de Zandschulp assurantiën / RegioBank

Wij doen elke dag onze uiterste best onze cliënten zo goed mogelijk te helpen. Daarom vragen wij na afloop van een adviestraject of de klant ons een beoordeling wil geven op het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl. 

5
Door: Hans
Datum: 12-11-2018
Categorie: Arbeidsongeschiktheidsverzekering
Erg te spreken over de adviseur. De communicatie is zeer prettig!
5
Door: Janneke
Datum: 30-10-2018
Categorie: Hypotheek
Heldere uitleg van de verschillende mogelijkheden op het gebied van hypotheken en een goede begeleiding bij het maken van een keuze.
5
Door: E.H.
Datum: 13-09-2018
Categorie: Hypotheek
Ze heeft goed rekening gehouden met de wensen. Daarnaast gaf ze overzichtelijk en duidelijk de nodige informatie. Wanneer ik vragen had kon ik altijd bij haar aankloppen en had snel een antwoord,
5
Door: Sandra
Datum: 19-07-2018
Categorie: Hypotheek
Ze luisterde goed, gaf tips voor onze situatie en heeft iedere keer opnieuw al offertes toegelicht.
5
Door: arien
Datum: 28-06-2018
Categorie: Verzekering
Ik kan altijd goed met de adviseur lachen, en dat maakt het contact al heel fijn en vertrouwend. voor mijn is alles een beetje nieuw en daar wil die me heel goed bij helpen. ook met het kijken van een nieuw huis is de adviseur in de gelegenheid mee te gaan! Voor mijn gevoel gaat het super samen.
5
Door: arien
Datum: 28-06-2018
Categorie: Hypotheek
het was de eerste keer dat ik geld ging lenen dus heb goed gevraagd om alles uitgelegd te krijgen. en dat is prima gebeurd!
5
Door: Heleen
Datum: 17-05-2018
Categorie: Hypotheek
Ik heb het gesprek als zeer prettig ervaren. De adviseur legde alles heel duidelijk en rustig uit. Ik kreeg ook voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Ik kreeg echt goed advies.
5
Door: Piet
Datum: 14-04-2018
Categorie: Hypotheek
Snel en ter zake kundig. Denkt actief mee. Komt de afspraken na.
5
Door: JD
Datum: 02-04-2018
Categorie: Hypotheek
De adviseur heeft ons heel goed geholpen. De uitleg was vriendelijk, uitgebreid en verstrekt helder.
5
Door: guus
Datum: 29-03-2018
Categorie: Hypotheek
bijzonder goed en vriendelijk met alles geholpen. nogmaals dank.
5
Door: JNT
Datum: 20-03-2018
Categorie: Hypotheek
De adviseur heeft ons op zeer vakkundige en persoonlijke wijze geholpen om onze droom te verwezenlijken. Dankzij haar vriendelijke wijze van werken kan ik haar zeker aanbevelen als je op zoek bent naar een goed hypotheek advies.
5
Door: anoniem
Datum: 15-03-2018
Categorie: Hypotheek
Snelle communicatie per mail, goede beschikbaarheid voor afspraken, helder en to-the-point advies, niet erg duur, behulpzaam zonder al teveel eigen belang te promoten!
5
Door: Wim Versluis
Datum: 08-03-2018
Categorie: Hypotheek
Terzake zeer kundige adviseur die zich goed inleefde in onze vraagstelling en met een originele oplossing kwam.
5
Door: Jorien
Datum: 28-02-2018
Categorie: Hypotheek
De adviseur heeft ons heel erg goed geadviseerd en bijgestaan bij het afsluiten van onze eerste hypotheek. Wat wij met name heel fijn vonden is dat zij niet alleen keek naar wat wij maximaal konden lenen maar ook naar de betaalbaarheid hiervan in de toekomst.
5
Door: anoniem
Datum: 13-01-2018
Categorie: Hypotheek
Duidelijk uitleg van hoe en wat de mogelijkheden waren. En wat de beste hypotheek in mijn geval is, welke mogelijkheden er zijn en wat het meeste past bij mijn vraag. Deskundig advies.

Pagina's

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.