groepsfoto van het team van Van de Zandschulp assurantiën
Beoordeling via Advieskeuze.nl

Ervaringen van klanten met Van de Zandschulp assurantiën / RegioBank

Wij doen elke dag onze uiterste best onze cliënten zo goed mogelijk te helpen. Daarom vragen wij na afloop van een adviestraject of de klant ons een beoordeling wil geven op het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl. 

5
Door: AA
Datum: 27-12-2019
Categorie: Hypotheek
Ze is erg druk geweest om voor ons een passende hypotheek te vinden. Ze is altijd bereid uitleg en toelichting te geven.
5
Door: AA
Datum: 27-12-2019
Categorie: Verzekering
Ze staat altijd klaar voor advies en zoekt precies uit wat voor mij het beste is.
5
Door: J. E. van den Brink
Datum: 24-12-2019
Categorie: Verzekering
Denkt super fijn mee in alles, zaken worden snel geregeld! Al onze verzekeringen lopen via Van de Zandschulp en we willen ook niet meer anders.
5
Door: Willem
Datum: 22-12-2019
Categorie: Verzekering
Komt duidelijk over......kort maar krachtig..... en goed voorbereid.
5
Door: Michiel
Datum: 14-12-2019
Categorie: Hypotheek
Erg prettig geholpen door Anja. Deskundig advies waarbij onze situatie en wensen goed werden meegenomen. Veel aandacht om te checken of alles begrepen wordt. Goede en snelle communicatie via telefoon en mail als dat nodig was.
3
Door: anoniem
Datum: 12-12-2019
Categorie: Verzekering
Inhoudelijke uitkomst goed. Parate productkennis matig.
5
Door: Aleides.
Datum: 11-12-2019
Categorie: Verzekering
Geeft een duidelijk advies. Prettige communicatie. Handelt snel. Absolute aanrader.
5
Door: Andre en Janneke
Datum: 29-11-2019
Categorie: Hypotheek
Adviseur, die in principe haar vast vrije dag op de vrijdag heeft, maakte voor ons toch ruimte vrij op haar vrije dag. Vervolgens werden wij zeer gastvrij onthaald. Er was alle ruimte en tijd om elkaar te leren kennen voor dat het adviesgesprek startte. Dat gesprek vond met veel empathie, deskundigheid en vooral openheid plaats. Er werden ons opties voorgelegd met de plussen en minnen en wij kregen alle gelegenheid om door te vragen. Na afloop van het gesprek waren wij ervan overtuigd dat onze 'zaak' voor 100% in goede handen was. Gedurende het hele traject is onze eerste indruk en verwachting volledig uitgekomen en hebben wij het vertrouwen dat 'onze' adviseur alles heeft gedaan om onze verwachtingen waar te maken. Ze heeft een dikke 10 verdiend!
4
Door: AS
Datum: 05-11-2019
Categorie: Hypotheek
Anja communiceert heel duidelijk en prettig en neemt uitgebreid de tijd om alles aan je uit te leggen, ook als je iets niet in een keer snapt. Ze heeft ons ook snel geholpen en ervoor gezorgd dat wij ruim binnen de tijd onze financiering rond hadden, iets wat voor ons heel belangrijk was bij de aankoop van ons huis!
5
Door: Steven & Anne
Datum: 12-08-2019
Categorie: Hypotheek
Goed advies passend op onze situatie, denkt mee en legt dingen duidelijk uit. Bij vragen was ze goed bereikbaar en handelt ook snel.
5
Door: Henk
Datum: 10-08-2019
Categorie: Hypotheek
Zeer betrokken meedenkende adviseur Een grote pluim voor deze medewerkster
5
Door: Ron
Datum: 24-07-2019
Categorie: Hypotheek
Zeer rustig, zorgvuldig en duidelijk. Alle stappen toegelicht en te maken afwegingen op een rijtje gezet.
5
Door: Angela
Datum: 12-07-2019
Categorie: Hypotheek
Beantwooren onze vragen duidelijk en legde alles duidelijk uit.
5
Door: anoniem
Datum: 10-07-2019
Categorie: Hypotheek
De adviseur is zeer kundig en rustig in haar uitleg. Nam alle tijd voor ons.
5
Door: Hans
Datum: 11-06-2019
Categorie: Hypotheek
Al jaren klant bij Zandschulp. En dat is niet voor niets. Het regelen van de hypotheek viel deze keer niet mee met alle randzaken omtrent de koop en verkoop van het nieuwe en huidige huis. Gelukkig wordt hiervoor alle tijd genomen en wordt er uiteindelijk een hypotheek gepresenteerd die aan al onze verzoeken voldoet. Complimenten en dus een hoge waardering voor de hypotheek adviseur.
5
Door: Bianca
Datum: 06-06-2019
Categorie: Hypotheek
Zeer meedenkend. Legt alles helder en begrijpelijk uit. Neemt de tijd. Denkt en handelt menselijk ipv alleen cijfers en winstgevend.
5
Door: Lydia
Datum: 18-04-2019
Categorie: Hypotheek
De adviseur was erg rustig en duidelijk. Vraagt geregeld of we het nog kunnen volgen en eind van het gesprek geeft ze ook nogmaals aan was veel info, maar bij vragen neem gerust contact op en dat geeft ons een lage drempel om te bellen ect.
5
Door: J.H. en M.
Datum: 13-04-2019
Categorie: Hypotheek
De koop van onze woning had nogal wat voeten in aarde, mede omdat het een woning met agrarische bestemming betreft die wij niet agrarisch gaan gebruiken. Waar iedereen riep... "dat gaat nooit lukken" wist de adviseur de juiste wegen te bewandelen en zag zij vanaf het begin mogelijkheden. Wij kunnen zeker beweren dat we zonder de hulp en kennis van de adviseur nooit zover gekomen waren. Inmiddels is de woning van ons en wonen wij hier met zeer veel plezier.
5
Door: Guus
Datum: 27-03-2019
Categorie: Financiële planning
Plezierig en deskundig gesprek en advies gehad. Snelle en volledige bevestiging van het gesprek
5
Door: GR
Datum: 18-03-2019
Categorie: Arbeidsongeschiktheidsverzekering
Vakkundig en duidelijk advies op maat. No nonsense en flexibel. Na het gesprek een duidelijke samenvatting van afspraken toegestuurd krijgen.
5
Door: Piet van der Hagen
Datum: 14-02-2019
Categorie: Verzekering
Zelf ben ik al jarenlang klant van Van de Zandschulp Assurantiën en het bevalt mij prima. Sinds kort is mijn vriendin ook aangeschoven en we worden op een correcte en vriendelijke wijze geholpen. Dit geldt trouwens ook voor al het personeel van Van de Zandschulp Assurantiën. Met name voor de adviseur die eigenlijk tijdens zijn pensioen ons te woord staat. Van de Zandschulp Assurantiën is voor iedereen aan te bevelen. Je voelt je als klant passen binnen dit gezin.
5
Door: Roy
Datum: 23-01-2019
Categorie: Hypotheek
Ga zo door jullie hebben mij heel goed geholpen door een advies van andere mensen die vinden jullie ook goed.
5
Door: GvK
Datum: 11-12-2018
Categorie: Hypotheek
Geeft meerdere mogelijkheden met daarbij een duidelijke uitleg. Is iets niet duidelijk of heb je nog een vraag, één telefoontje is genoeg en je hebt snel antwoord. Korte lijnen, Als er iets niet helemaal gaat zoals verwacht, wordt dit toegegeven en gewoon weer opgelost. Voor mij een prima assurantiekantoor met een persoonlijke benadering wat ik zeker kan aanbevelen.
5
Door: Adriaan den Hartog
Datum: 11-12-2018
Categorie: Verzekering
Als tussenpersoon ervoor gezorgd dat de schade snel werd afgehandeld. Binnen een week had ik mijn centjes.
5
Door: K.B.
Datum: 10-12-2018
Categorie: Hypotheek
Erg prettig geholpen door de adviseur. Nam alle tijd om ons alles uit te leggen, ook dingen die er niet toe deden, maar wij wel wilden weten. We kregen een duidelijk beeld. Vooraf was duidelijk wat kosten en verwachtingen waren. Heel blij mee, we hebben ons ook geen moment zorgen gemaakt over onze hypotheek!

Pagina's

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.