RegioBank

RegioBank de buurtzame bank

RegioBank is de buurtzame bank. Een bank in de buurt waar u gewoon nog binnen kunt lopen voor een vraag of een goed advies. En waar u uw bankzaken regelt zoals ú dat wilt.
U kunt bij ons terecht voor

Particulier bankieren bij RegioBank

Met een betaalrekening van RegioBank regelt u uw bankzaken zoals u dat wilt. U kunt altijd voor persoonlijk advies bij ons terecht. Regelt u het liever zelf? Dan doet u dat snel en gemakkelijk via Mijn RegioBank of de Mobiel Bankieren app.

Betaalrekening bij RegioBank

Voor iedere spaarwens heeft RegioBank een passende rekening. Kies de spaarrekening die bij uw situatie past. Hulp nodig bij het kiezen? Wij helpen u graag. Ook voor het sparen voor een aanvulling op uw pensioen.

Sparen bij RegioBank

Bij RegioBank krijgt u een hypotheek op maat. U kunt kiezen uit verschillende soorten hypotheken met aantrekkelijke hypotheekrentes. Tijdens het gratis oriëntatiegesprek vertellen wij u graag meer.

Voordelen van een hypotheek bij RegioBank

Beleggen kan een mooie manier zijn om -als aanvulling op sparen- uw vermogen te laten groeien. En ingewikkeld is het niet: u bepaalt zelf uw inleg en risico. Beleg ook in onze duurzame beleggingsfondsen.

Meer over beleggen
Maar u kunt bij ons ook terecht voor

Zakelijk bankieren bij RegioBank

Voor een vast bedrag per maand krijgt u een zakelijke bankrekening, betaalpas én Mijn RegioBank Zakelijk. U breidt uw betaalpakket eenvoudig uit met een zakelijke creditcard. En u krijgt korting op een betaalautomaat van CCV.

Zakelijke betaalrekening

Met de zakelijke spaarrekening van RegioBank bepaalt u hoeveel u flexibel en vast wegzet. Wilt u sparen voor een aanvulling op uw pensioen? Ook daarbij helpen we graag.

Zakelijk sparen en pensioen

Bij RegioBank kunt u zakelijk lenen op een manier die bij u en uw onderneming past. Kies voor de bedrijfshypotheek als u een bedrijfspand wilt kopen, (ver)bouwen of herfinancieren. Met ons zakelijk krediet kunt u rood staan op uw zakelijke rekening. Handig als u soms extra financiële ruimte nodig heeft voor uw bedrijf.

Alles over zakelijk lenen
Vragen over onze RegioBank diensten? Bel gerust naar (0318) 415 343.

Wij zijn zelfstandig adviseur van RegioBank

Van de Zandschulp assurantiën/RegioBank mag zich zelfstandig adviseur van RegioBank noemen. Dit betekent dat wij u het complete productenpakket van RegioBank kunnen aanbieden. Wij hebben voor deze bank gekozen omdat zij zich van traditionele banken onderscheidt door haar bijzondere formule: moderne producten van een grote bank worden gecombineerd met de persoonlijke dienstverlening van een financieel adviseur, zoals wij.

Op het gebied van sparen en betaalproducten werken wij exclusief samen met RegioBank. Op het gebied van verzekeringen, hypotheken of lijfrenteproducten werken wij samen met meerdere aanbieders. Uw financiële zaken zijn bij ons dus in goede en betrouwbare handen. Voor meer informatie en de actuele spaarrentes kunt u kijken op www.regiobank.nl. Wij hebben geen kasfunctie.

RegioBank is ontstaan uit een samenvoeging van de voormalige CVB Bank en Regio Bank. Wij zijn trots op onze historie, die in totaal een eeuw beslaat. Daarom beschrijven we hem hieronder in vogelvlucht.

CVB Bank

CVB Bank is opgericht in 1920. Na de Tweede Wereldoorlog groeit het uit tot één van de vijf grootste Nederlandse spaarbanken. In 1992 is de overname door SNS Bank een feit. 

Regio Bank

Op 14 november 1927 onstaat de Stichting Nederlandsche Middenstands Spaarbank (NMS). In 1970 is de NMS met 450 agenten één van de grootste spaarbanken van Nederland. Als in 1991 de ING Groep tot stand komt door het samengaan van de NMB Postbankgroep en verzekeraar Nationale-Nederlanden, gaat de NMS hier in mee als zelfstandige dochter. In 1996 wordt de naam gewijzigd in Regio Bank.

Van SNS Regio Bank naar RegioBank

Op 1 juli 2007 neemt SNS Bank Regio Bank over van ING Groep en gaan de voormalige CVB Bank en Regio Bank samen door als SNS Regio Bank en sinds 1 december 2010 gewoon RegioBank.

Al 100 jaar biedt RegioBank haar financiële diensten aan via intermediairs, op dit moment zo'n 530. Loop eens bij ons binnen, dan kunt u meteen kennismaken met de prettige manier van bankieren. Producten van RegioBank kenmerken zich door gunstige tarieven en heldere voorwaarden. RegioBank is een handelsnaam van de Volksbank N.V.. De Volksbank N.V. valt onder het Depositogarantiestelsel (maximaal € 100.000,- per rekeninghouder).

Persoonlijke aandacht

Het is een vertrouwde manier van bankieren: bij ons bent u welkom voor uw dagelijkse bankzaken, maar ook voor een persoonlijk advies. U kunt altijd even binnenlopen, de deur staat voor u open. En of u nu een nieuwe bankpas nodig heeft of wilt praten over een hypotheek: wij nemen de tijd om u echt persoonlijk te helpen.

Met ongeveer 475 zelfstandig adviseurs is RegioBank actief door heel Nederland en zit er altijd een RegioBank kantoor bij u in de buurt. Naar aanleiding van een onderzoek van de Consumentenbond onder 14.000 consumenten beoordeelden klanten ons met een 9,5 voor algemene tevredenheid. Ook op de andere onderdelen werd RegioBank -voor het zesde jaar op rij- als beste beoordeeld.

Gemakkelijk overstappen met onze Overstapservice

De Overstapservice is een initiatief van alle banken in Nederland. Wilt u overstappen naar RegioBank? Dan kunt u de Overstapservice gebruiken. Deze service regelt allerlei zaken voor u: bijvoorbeeld dat bijschrijvingen op uw oude betaalrekening worden doorgestuurd naar uw nieuwe rekening. En dat automatische incasso's voortaan van uw nieuwe betaalrekening worden afgeschreven. Bekijk de film over onze overstapservice.

Stel ons gerust uw vraag