• groepsfoto van het team van Van de Zandschulp assurantiën
  • Fruitbomen met kerktoren op de achtergrond
  • Groot huis midden in een weiland
  • Fanfare speelt muziek op straat
  • Kerktoren versierd met vlaggetjes
  • Fiets van RegioBank voor het kantoor
  • Kerktoren met ballonnen
  • De binnenstad met fruitbomen die in bloei staan en de kerk op de achtergrond

Wij zijn RegioBank

Wat uw wensen ook zijn: bij RegioBank vindt u precies de oplossing op het gebied van sparen, betalen of hypotheken die bij u past. Stuk voor stuk aantrekkelijke, duidelijke producten met gunstige voorwaarden.

U kunt bij ons terecht voor

U profiteert van het gemak van een veelzijdige rekening. Zo kunt u eenvoudig en snel uw betalingen regelen via Internet Bankieren en de Mobiel Bankieren app.

Meer over betalen

Voor iedere spaarwens heeft RegioBank een rekening. Laat uw geld groeien op de wijzie die bij u past. Met de goede voorwaarden die RegioBank u biedt.

Meer over sparen

Bij RegioBank heeft u een hypotheek op maat. U kunt kiezen uit verschillende soorten hypotheken met aantrekkelijke hypotheekrentes.

Meer over hypotheken van RegioBank
Vragen over onze RegioBank diensten? Bel gerust naar (0318) 415 343.

Wij zijn zelfstandig adviseur van RegioBank

Wij zijn zelfstandig adviseur van RegioBank

Van de Zandschulp assurantiën/RegioBank mag zich zelfstandig adviseur van RegioBank noemen. Dit betekent dat wij u het complete productenpakket van RegioBank kunnen aanbieden. Wij hebben voor deze bank gekozen omdat zij zich van traditionele banken onderscheidt door haar bijzondere formule: moderne producten van een grote bank worden gecombineerd met de persoonlijke dienstverlening van een financieel adviseur, zoals wij.

Op het gebied van sparen en betaalproducten werken wij exclusief samen met RegioBank. Op het gebied van verzekeringen, hypotheken of lijfrenteproducten werken wij samen met meerdere aanbieders. Uw financiële zaken zijn bij ons dus in goede en betrouwbare handen. Voor meer informatie en de actuele spaarrentes kunt u kijken op www.regiobank.nl. Wij hebben geen kasfunctie.

RegioBank is ontstaan uit een samenvoeging van de voormalige CVB Bank en Regio Bank. Wij zijn trots op onze historie, die in totaal een eeuw beslaat. Daarom beschrijven we hem hieronder in vogelvlucht.

CVB Bank

CVB Bank is opgericht in 1920. Na de Tweede Wereldoorlog groeit het uit tot één van de vijf grootste Nederlandse spaarbanken. In 1992 is de overname door SNS Bank een feit. 

Regio Bank

Op 14 november 1927 onstaat de Stichting Nederlandsche Middenstands Spaarbank (NMS). In 1970 is de NMS met 450 agenten één van de grootste spaarbanken van Nederland. Als in 1991 de ING Groep tot stand komt door het samengaan van de NMB Postbankgroep en verzekeraar Nationale-Nederlanden, gaat de NMS hier in mee als zelfstandige dochter. In 1996 wordt de naam gewijzigd in Regio Bank.

Van SNS Regio Bank naar RegioBank

Op 1 juli 2007 neemt SNS Bank Regio Bank over van ING Groep en gaan de voormalige CVB Bank en Regio Bank samen door als SNS Regio Bank en sinds 1 december 2010 gewoon RegioBank.

Al 100 jaar biedt RegioBank haar financiële diensten aan via intermediairs, op dit moment zo'n 530. Loop eens bij ons binnen, dan kunt u meteen kennismaken met de prettige manier van bankieren. Producten van RegioBank kenmerken zich door gunstige tarieven en heldere voorwaarden. RegioBank is een handelsnaam van de Volksbank N.V.. De Volksbank N.V. valt onder het Depositogarantiestelsel (maximaal € 100.000,- per rekeninghouder).

Persoonlijke aandacht

Het is een vertrouwde manier van bankieren: bij ons bent u welkom voor uw dagelijkse bankzaken, maar ook voor een persoonlijk advies. U kunt altijd even binnenlopen, de deur staat voor u open. En of u nu een nieuwe bankpas nodig heeft of wilt praten over een hypotheek: wij nemen de tijd om u echt persoonlijk te helpen.

Met ruim 500 zelfstandig adviseurs is RegioBank actief door heel Nederland en zit er altijd een RegioBank kantoor bij u in de buurt. Naar aanleiding van een onderzoek onder ruim 13.000 Nederlanders is RegioBank in 2019 verkozen tot meest klantgerichte bank. We wonnen de prijs ook al in 2017.

Gemakkelijk overstappen met onze Overstapservice

De Overstapservice is een initiatief van alle banken in Nederland. Wilt u overstappen naar RegioBank? Dan kunt u de Overstapservice gebruiken. Deze service regelt allerlei zaken voor u: bijvoorbeeld dat bijschrijvingen op uw oude betaalrekening worden doorgestuurd naar uw nieuwe rekening. En dat automatische incasso's voortaan van uw nieuwe betaalrekening worden afgeschreven. Bekijk de film over onze overstapservice.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.