Kinderworkshop RegioBank 27 en 28 december

Kinderworkshop RegioBank 27 en 28 december

Op dinsdag 27 en woensdag 28 december geven we twee workshops voor kinderen.

Nieuws
Datum: 20-12-2022

Weet u dat kinderen die op jonge leeftijd met geld leren omgaan, later minder vaak financiële problemen krijgen? Het kan dus geen kwaad om op tijd te beginnen met een stukje financiële opvoeding. We helpen u graag op weg.

Op dinsdag 27 en woensdag 28 december 2022 geven we van 10 tot 11.30 uur nog twee workshops voor kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar: Held met je geld. De workshop is voor alle kinderen, ongeacht of ze bankieren bij RegioBank. Wij geven de workshop in samenwerking met de politie. 

Wat zijn de trucjes van internetcriminelen? Hoe kan je jouw geld het beste bewaren? En wat zijn de tips voor veilig bankieren? Je leert het tijdens de workshop Held met je geld. Komt uw kind ook?

Aan de hand van video’s en voorbeelden leer je:

• Wat sparen is en hoe je zelf kunt sparen.
• Wat het verschil is tussen een spaar- en betaalrekening.
• Meer over geldcriminaliteit: wat het is en waar je op moet letten.
• Hoe je veilig kan bankieren.

Er is ook iemand van de politie aanwezig met voorbeelden van criminele activiteiten uit hun eigen praktijk en tips om veilig met geld om te gaan. Natuurlijk kun je na afloop nog even rondkijken in het museum en zorgen wij voor wat lekkers. 

Ouders zijn ook van harte welkom. Aanmelden is kosteloos en kan tot uiterlijk 22 december via e-mail info@zandschulp.nl of telefoon (0318) 415343. Geeft u dan uw naam, telefoonnummer, e-mailadres, met hoeveel personen u komt en de ochtend van uw voorkeur aan ons door? Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet namens het team van Van de Zandschulp assurantiën / RegioBank 

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag