Alles Flex bij Gaaan

Alles Flex?

Tijdens de Alles Flex weken bieden wij op bijna al onze private lease modellen Flex Lease aan. Dit betekent dat het leasecontract kosteloos opzegbaar is na 12 maanden, zonder afkoopsom en zonder opgaaf van reden.

Nieuws
Datum: 12-02-2024

Wat dacht je bijvoorbeeld van de Renault Clio? Ruim, modern en zeer uitgebreid. Wij bieden dit model met Flex Lease aan voor  419,- per maand op basis van 5.000 km/p.j. en 72 maanden.

Ben je in de markt voor een ruimer model? Een luxe SUV met uitstekende opties? Voor € 509,- per maand voor 5.000 km/p.j. op basis van 72 maanden. Dit bedrag is natuurlijk inclusief Flex Lease. Voor dit bedrag krijg je dit model in de kleur Iconic Green. Maar wij hebben natuurlijk veel meer kleuren waar je ook uit kunt kiezen.

De Fiat 500 blijft een absolutie favoriet met zijn iconische uiterlijk. Voor slechts € 304,- per maand per maand voor 5.000 km/p.j. op basis van 72 maanden. Dit bedrag is natuurlijk inclusief Flex Lease.

 

Een elektrische topper is en blijft toch wel de Peugeot 208. Met een bereik van 340 km kun je met deze elektrische auto goed vooruit! Voor € 509,- per maand voor 5.000 km/p.j. op basis van 72 maanden. Dit bedrag is natuurlijk inclusief Flex Lease.

Wil jij meer weten of deze Peugeot of over een van onze overige Flexlease aanbiedingen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.